skip to Main Content

Diner voor twee

Het Diner voor Twee. Let’s Talk!
Met zijn tweeën lekker uit eten en eens in een ontspannen en laagdrempelige setting praten over je relatie. Let’s Talk! Even uit sleur van alle dag en stil staan bij elkaar. Niet in een groep of door te luisteren naar iemand met een lang verhaal, maar gewoon samen aan een tafel terwijl jullie heerlijk worden bediend.

Op vier avonden in 2020 wordt er een Diner voor Twee georganiseerd. Op elk van de avonden kun je genieten van een 3-gangen diner bij de Leidsche Hoeven! We beginnen met een korte introductie van een thema dat gerelateerd is aan het hebben van een relatie. Niet, pas, of al 40- jaar getrouwd; je bent van harte uitgenodigd! Dit zal jouw relatie zeker goed doen. Tijdens het diner is het helemaal aan jezelf; je hebt een leuke avond met z’n tweeën en bent een avondje uit; of je gaat met z’n tweeën samen door op het thema van de avond.

Meld je dus snel aan voor het Diner voor Twee via www.leidschehoeven.nl/diner-voor-twee/ of stuur een email naar dinervoortwee2020@gmail.com. Je bent van harte welkom om alle vier de avonden te komen, maar één, twee, of drie avonden mag natuurlijk ook.

Programma Diner voor Twee™ Let’s Talk:
14 februari 2020 Let’s Talk about love!
Mensen geven op verschillende manieren uiting aan hun liefde (liefdestaal). Tijdens het Diner voor Twee; Let’s talk about love! gaan jullie het samen hebben over en aan de slag met ‘de’ vijf talen van liefde.

16 mei 2020 Let’s Talk about stereotypes!
Mannen en vrouwen zitten verschillend in elkaar. Tijdens het Diner voor Twee; Let’s talk stereotypes bespreken we kort een aantal veel voorkomende stereotypen. Voldoen jullie hier helemaal niet aan of herken je juist superveel van elkaar hierin? En hoe ga je daarmee om?

11 september 2020 Let’s Talk about you and me!
Hoe kun je ervoor zorgen dat je als stel elkaar beter kunt aanvoelen? Tijdens het Diner voor Twee; Let’s talk about you and me wordt ingegaan op je persoonlijkheid. Wat maakt jou nu een andere persoonlijkheid dan je partner, en wat kun je hiermee?

13 november 2020 Let’s Talk!
Tijdens het Diner voor Twee; Let’s talk zullen we nadenken over welk verband er bestaat tussen hoe we met onze partner spreken en hoe we met God en anderen over onze partner spreken.

De Leidsche Hoeven, Oude Hoevenseweg 8, Tricht
Kosten 21,50 p.p.
Aanvang 19.00

Back To Top