Ga naar hoofdinhoud

Diner voor 2 – 2023

Met zijn tweeën lekker uit eten en eens in een ontspannen en laagdrempelige setting praten over je relatie. Even uit sleur van alle dag en stil staan bij elkaar. Niet in een groep of door te luisteren naar iemand met een lang verhaal, maar gewoon samen aan een tafel terwijl jullie heerlijk worden bediend.

Op vier avonden in 2023 wordt er een Diner voor Twee georganiseerd. Op elk van de avonden kun je genieten van een 3-gangen diner bij de Leidsche Hoeven! We beginnen met een korte introductie van een thema dat gerelateerd is aan het hebben van een relatie. Niet, pas, of al 40-jaar getrouwd; je bent van harte uitgenodigd! Dit zal jouw relatie zeker goed doen.

Tijdens het diner is het helemaal aan jezelf; je hebt een leuke avond met z’n tweeën en bent een avondje uit; of je gaat met z’n tweeën samen door op het thema van de avond.

Je bent van harte welkom om alle vier de avonden te komen, maar één, twee, of drie avonden mag natuurlijk ook.

De Leidsche Hoeven, Oude Hoevenseweg 8, Tricht

Kosten 25 p.p.

10 maart 2023 – 19.00 uur  – De klik in je relatie

Hebben jullie een klik? Fijn! Maar wat als de klik er niet meer is? Dat ene woordje is het fundament van onze relaties. Zonder klik geeft dat meer kans op conflicten, boosheid en irritaties. Ga samen op zoek naar de klik in jullie relatie en de manier om open, toegankelijk en betrokken te zijn en blijven bij elkaar.

Aanmelden:

https://forms.gle/WMJSL7vMHyzsQM6z8

16 juni 2023 – 19.00 uur – Mannen versus vrouwen

Mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus. Helemaal waar of toch niet helemaal? Op deze avond spreken we over veel voorkomende stereotypes en patronen bij mannen en vrouwen en hoe hiermee om te gaan. Spoiler: Het kan ook andersom zijn!

Aanmelden:

https://forms.gle/VeCU7pXtS6gygvnQ8

29 september 2023 – 19.00 uur – Ik ben gewoon zo

Sommige mensen zijn een flapuit, anderen wegen hun woorden op een gouden schaaltje. Sommigen zijn een sloddervos, anderen weer heel precies en geordend. Herkenbaar? Elk mens beschikt over een unieke persoonlijkheid. Op deze avond krijgen we meer inzicht in de unieke persoonlijkheid van elkaar en hoe dit inzicht je kan helpen in je relatie.

Aanmelden:

https://forms.gle/dSftS3Vx3t9YKjJGA

24 november 2023 – Liefdespraat

Elk mens geeft op zijn eigen manier invulling aan de manier waarop men liefde uit en graag ontvangt – een liefdestaal. Zo krijgt de een graag een cadeau, terwijl de andere graag knuffelt of tijd met elkaar doorbrengt. Vanavond gaan we aan de slag met de vijf talen waarin mensen hun liefde uiten en hoe je elkaars liefdestaal beter kunt verstaan!

Aanmelden:

https://forms.gle/rFWXDvWoE6bMx4en9

Back To Top