Ga naar hoofdinhoud

Erkenning SZH

Wij zijn blij en ook wel een beetje trots met de erkenning van Natuurbeleving Leidsche Hoeven als Educatief Centrum Zeldzame Huisdierrassen – www.szh.nl.

Het predicaat ‘door SZH Erkend educatief centrum’ wordt, na een inspectie, door het bestuur uitgereikt aan centra die op een positieve manier bekendheid geven aan de zeldzame rassen in Nederland en het werk van SZH. Kinderen en volwassenen kunnen op het centrum kennismaken met levend erfgoed. Ze kunnen iets ontdekken over de geschiedenis van ons vee en over het belang van variatie in rassen van boerderijdieren en hun producten. Het educatieve centrum is met name voor scholen, peuterspeelzalen etc. Geschikt om kinderen/leerlingen op een speelse en practische wijze kennis te laten maken met dieren en natuur.

De officiële uitreiking van het erkenningsschild door wethouder Ton van Maanen van de gemeente Geldermalsen en technisch voorzitter Ir. Arjan Vriend van SZH vindt plaats op D.V. Woensdag 19 december om 15.30 uur

Graag nodigen wij u hierbij uit om bij deze uitreiking aanwezig te zijn. We ontvangen u met een heerlijk kopje koffie of thee en een smaakvolle versnapering uit de eigen Bakkerij! Inloop vanaf 15.00 uur.

Na de uitreiking kunt u de stalruimte, schaapskooi en de daarin aanwezige dieren bezichtigen en napraten bij de open haard.

 

Back To Top