Ga naar hoofdinhoud

Leidsche Hoeven

HoevenWinkel Leidsche Hoeven

Hartelijk welkom in de HoevenWinkel! In onze winkel kunt u onder andere het volgende vinden; appelmoes, jams, saus, sap en stoofperen uit onze eigen moestuin en/of uit de streek. Verder komen er houten kistjes en borrelplanken uit eigen houtwerkplaats, in de hoevenbakkerij bakken de deelnemers onder andere heerlijke appeltaart, boterkoek of dadelkoek. Ook worden er prachtige sfeervolle kaarsen uit eigen kaarsenmakerij gemaakt met diverse vormen. Tevens zijn er diverse streekproducten te vinden in onze hoevenwinkel. Veel producten die we verwerken komen uit de Betuwe, uit eigen moestuin of uit de streek.

HoevenBakkerij

In de bakkerij worden op basis van de lekkerste streekrecepten en met ingrediënten uit de hoogstamboomgaard van het Landgoed diverse specialiteiten gebakken. Vooral de appeltaart is beroemd in de omgeving. Maar ook onze boterkoek en dadelkoek worden voortreffelijk gebakken door onze deelnemers. Al onze bakkerij producten worden in het restaurant geserveerd en in de HoevenWinkel verkocht. Ook via de webshop worden onze lekkernijen verkocht.

Cadeaupakketten

In onze hoevenwinkel kunt u terecht voor producten die op de zorgboerderij van de Leidsche Hoeven zijn gemaakt. De houtwerkplaats, de hoevenbakkerij, het atelier, de kaarsenmakerij en de jammakerij, werken allemaal mee en deze producten vindt u terug in onze cadeaupakketten.

Al uw aankopen dragen bij aan het behoud van landgoed Leidsche Hoeven en kunnen wij zinvolle dagbesteding aanbieden aan onze cliënten op de zorgboerderij.
Kerstpakket op maat? Dit is zeker ook mogelijk, mail naar hoevenwinkel@leidschehoeven.nl of bel naar 06-15123375 en kom in contact met ons!

Werkplaats

In de werkplaats worden houtproducten gemaakt, denk aan fruitkistjes ,borrelplankjes, vogelhuisjes en plantenbakjes. Hiermee wordt zoveel mogelijk verbinding gelegd tussen de natuur en omgeving van de Leidsche Hoeven. Alle houtproducten worden in opdracht gemaakt voor diverse opdrachtgevers en in onze Hoevenwinkel worden de hout producten verkocht ter ondersteuning van de cadeau en kerstpakketten. Ook kunnen onze houtproducten worden voorzien van een bedrijfslogo, meer informatie kunt u verkrijgen via hoevenwinkel@leidschehoeven.nl

Back To Top