skip to Main Content

Groepen op De Leidsche Hoeven

Een familiedag met 50 personen, een vergadering met 3 collega’s of een besloten familiebijeenkomst voor 150 gasten?
Het kan allemaal op de Leidsche Hoeven.
startup-593341_960_720

Familie- of vriendendag

friends-581753_960_720
De Leidsche Hoeven biedt hiervoor tal van mogelijkheden. Vanaf het Landgoed kunt u een tocht maken met een huifkar, fietsen of wandelen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een fotoshoot, oudhollandse spelen, een natuurpuzzeltocht, een workshop bakken of timmeren of zelf rijden met historische tractoren.
Een ritje met de pony’s of ezels of het voeren van de dieren is voor de (klein)kinderen natuurlijk ook een geweldige ervaring. Tussentijds geniet u van een kopje koffie/thee, met natuurlijk het beroemde appelgebak, een high tea, een heerlijke maaltijd of buffet. Kinderen met een beperking kunnen genieten in onze natuurspeeltuin. U zegt maar hoe u het hebben wilt. Samen maken we het gezellig!

Er is genoeg ruimte, wanneer de kleine kinderen tussentijds even moeten slapen. Vanwege de functie van het gebouw zijn er verzorgingsmogelijkheden voor vrienden of familieleden met een beperking.

Gezellig! een High thea

ht

Een afternoon tea, zoals de Engelsen het noemen, is een theeceremonie die bestaat uit kleine hartige en zoete gerechten. Een afternoon tea wordt doorgaans rond 15.00/16.00 uur aan lage tafels, zogeheten salontafels, geserveerd en duurt circa twee uur.  In Nederland wordt dus vaak de term ‘high tea’ gebruikt, terwijl men eigenlijk de Engelse ‘afternoon tea’ bedoelt. Een afternoon tea is de ideale mogelijkheid om eens lekker bij te praten met familie of vrienden. Onze afternoon tea is uitstekend te combineren met de diverse activiteiten die onze locatie biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld het klompenpad lopen, een workshop volgen. U zegt maar hoe u het hebben wilt. Samen maken we het gezellig!

 Vanwege de functie van het gebouw zijn er uitstekende verzorgingsmogelijkheden voor vrienden of familieleden met een beperking. De locatie is prima bereikbaar voor rolstoelers.

Besloten bijeenkomst

wedding-2163629_960_720

Wat is er mooier dan uw gasten ontvangen in een prachtige, landelijke omgeving? Voorzien van eigen parkeerruimte en alle gemakken. Welkom op de Leidsche Hoeven. U kunt bij ons terecht voor uw besloten familiebijeenkomst. Dit is altijd maatwerk. Ons horecateam legt u en uw gasten graag in de watten. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Op de Leidsche Hoeven staan mensen met een beperking centraal. Dit betekent dat we bij alle activiteiten onze cliënten zoveel mogelijk betrekken. Graag overleggen we met u over hun rol tijdens uw bijeenkomst.

Uw vergadering

business-2884023_960_720

U wilt succesvol vergaderen. Waar kan dat beter dan in een inspirerende, landelijke omgeving? Parkeren voor de deur en altijd gratis WiFi. Zowel voor kleine als grote groepen. En wat denkt u van een vergadering gecombineerd met een maaltijd, een workshop of een heerlijke wandeling? Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Onze locatie is voorzien van diverse audiovisuele systemen. Zo is er een integraal audiosysteem met microfoonfunctie en een groot presentatiescherm met beamer in de centrale ruimte. Op aanvraag kunnen we altijd maatwerk aanbieden.

Back To Top