skip to Main Content

Groepen op De Leidsche Hoeven

Een familiedag met 50 personen, een vergadering met 3 collega’s of een besloten familiebijeenkomst voor 150 gasten?
Het kan allemaal op de Leidsche Hoeven.
startup-593341_960_720

Besloten bijeenkomst

wedding-2163629_960_720

Wat is er mooier dan uw gasten ontvangen in een prachtige, landelijke omgeving? Voorzien van eigen parkeerruimte en alle gemakken. Welkom op de Leidsche Hoeven. U kunt bij ons terecht voor uw besloten familiebijeenkomst. Dit is altijd maatwerk. Ons horecateam legt u en uw gasten graag in de watten. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Uw zakelijke bijeenkomst

business-2884023_960_720

U wilt succesvol vergaderen. Waar kan dat beter dan in een inspirerende, landelijke omgeving? Parkeren voor de deur en altijd gratis WiFi. Zowel voor kleine als grote groepen. En wat denkt u van een vergadering gecombineerd met een maaltijd, een workshop of een heerlijke wandeling? Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Familie- of vriendendag

friends-581753_960_720
De Leidsche Hoeven biedt hiervoor tal van mogelijkheden. Vanaf het Landgoed kunt u een tocht maken, fietsen of wandelen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om als familie te doen. Neem contact op voor een voorstel.
 Tussentijds geniet u van een kopje koffie/thee, met natuurlijk het beroemde appelgebak, een heerlijke maaltijd of buffet. Kinderen kunnen genieten in onze natuurspeeltuin.

Op de Leidsche Hoeven staan mensen met een beperking centraal. Dit betekent dat we bij alle activiteiten onze cliënten zoveel mogelijk betrekken. Graag overleggen we met u over hun rol tijdens uw bijeenkomst.

Onze locatie is voorzien van diverse audiovisuele systemen. Zo is er een integraal audiosysteem met microfoonfunctie en een groot presentatiescherm met beamer in de centrale ruimte. Op aanvraag kunnen we altijd maatwerk aanbieden.

Er is genoeg ruimte, wanneer de kleine kinderen tussentijds even moeten slapen. Vanwege de functie van het gebouw zijn er verzorgingsmogelijkheden voor vrienden of familieleden met een beperking.

Neem contact op

Heeft u interesse in een groeps- of familiebijeenkomst bij Natuurbeleving Leidsche Hoeven? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier. U kunt ook een mail sturen naar horeca@leidschehoeven.nl of ons bellen en dan keuzetoets 2 gebruiken.

Back To Top