Ga naar hoofdinhoud

Familiebijeenkomst

groepen

Wat is er mooier dan uw gasten ontvangen in een prachtige, landelijke omgeving? Voorzien van eigen parkeerruimte en alle gemakken. Welkom op de Leidsche Hoeven. U kunt bij ons terecht voor uw besloten familiebijeenkomst. Dit is altijd maatwerk. Ons horecateam legt u en uw gasten graag in de watten. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Bruiloft

bruiloft

De mooiste dag van jullie leven vieren op onze locatie? Graag stellen we met jullie een prachtige dag samen zodat jullie en de gasten optimaal kunnen genieten. Onze locatie is voorzien van alle gemakken. We zijn erg flexibel en laten graag jullie wensen uitkomen. Neem contact op met ons voor het bespreken van de mogelijkheden.

Familie/vriendendag

b8a4d8a6-0e64-4a3d-9b1c-b152d5204a89

Samen met vrienden en/of familie er even tussenuit? Onze ruim opgezette locatie biedt hiervoor alle mogelijkheden. In de landelijke omgeving is er alle ruimte om actief bezig te zijn. Ook bieden we verschillende mogelijkheden qua eten/drinken aan zodat u volledig ontzorgt wordt.

Op de Leidsche Hoeven staan mensen met een beperking centraal. Dit betekent dat we bij alle activiteiten onze cliënten zoveel mogelijk betrekken. Graag overleggen we met u over hun rol tijdens uw bijeenkomst.

Brochure

In onze brochure staan de verschillende mogelijkheden die wij bieden op onze locatie. Wilt u iets reserveren of meer informatie? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Neem contact op

Uw groeps- of familiebijeenkomst houden op de Leidsche Hoeven? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of mail naar horeca@leidschehoeven.nl

    Back To Top