Ga naar hoofdinhoud

Smaakbeleving De Leidsche Hoeven

Graag nodigen we u op de Leidsche Hoeven uit voor een heerlijke smaakbeleving. U en uw gasten worden gastvrij ontvangen in een informele sfeervolle omgeving en u geniet van een smaakvolle lunch of high tea. Van harte welkom!

Koffie, thee, lunch
en lekkers

Kom genieten van de rust en natuur bij Natuurbeleving de Leidsche Hoeven. Tijdens onze openingstijden heten wij u hartelijk welkom voor koffie, thee, lunch en lekkers. De kids kunnen hun hart ophalen in de Natuurspeeltuin en bij de dieren in de stal!

Groeps- en familiebijeenkomsten

Voor groeps- en familiebijeenkomsten hebt u samen met uw kinderen en kleinkinderen bij ons heel veel mogelijkheden. Gastvrijheid staat bij ons centraal. Graag stellen we samen met u een compleet programma samen voor een gezellige en/of actieve bijeenkomst met uw familie of vrienden.

Vergaderen en bedrijven

De Leidsche Hoeven beschikt over meerdere ruimten voor bijeenkomsten of vergaderingen van bedrijven of organisaties. De omgeving is ideaal om tussen het vergaderen door een frisse neus te halen of de benen te strekken op het Leidschehoevenpad. Alle faciliteiten, zoals beamer, geluidsvoorzieningen en horeca beschikbaar.

Back To Top