Ga naar hoofdinhoud

Kerstpakketten

Beste vrienden van de Leidsche Hoeven,

Met de feestdagen in het vooruitzicht, is het weer tijd om gezelligheid en warmte te delen. We zijn verheugd om onze speciale kerstpakketten aan te kondigen, samengesteld met liefde en zorg, rechtstreeks vanaf onze boerderij. Dit jaar willen we jullie verwennen met een selectie van eigengemaakte lekkernijen en smaakvolle streekproducten. Onze kerstpakketten zijn met liefde samengesteld en zitten boordevol verrukkelijke producten die zowel lokaal als ambachtelijk zijn.

Onze kerstpakketten zijn niet alleen een perfect cadeau voor jezelf, maar ook een geweldige manier om je waardering te tonen aan vrienden, familie, collega’s of zakelijke relaties. Of je nu een intiem kerstdiner plant of een feestelijke bijeenkomst organiseert, onze pakketten voegen gegarandeerd een vleugje authenticiteit en smaak toe aan je vieringen.

Bestel vandaag nog je kerstpakketten van de Leidsche Hoeven en maak je kerst dit jaar extra speciaal. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten die passen bij jouw smaak en budget. Bestellen is eenvoudig. U kunt de vooraf samengestelde pakketten bestellen via de webshop. Als u een grote bestelling wilt plaatsen of een uniek pakket wilt laten samenstellen vragen we u een mail te sturen naar hoevenwinkel@leidschehoeven.nl of ons te bellen via 06-15123375

Back To Top