Ga naar hoofdinhoud
Koningsdag Leidsche Hoeven 2018

Koningsdag 2018

Kom jij op Koningsdag ook naar de Leidsche Hoeven?

Alle activiteiten vinden plaats tussen 12:00 en 17:00 uur

Overzicht activiteiten:

Wedstrijd fietsversieren

Versier thuis je fiets zo mooi mogelijk, kom ermee naar de Leidsche Hoeven en schrijf je in. Om 14:00 uur start de jury en om 15:00 uur wordt de uitslag bekend gemaakt.

Koffie met heerlijke gebakjes

In de bakkerij van de Leidsche Hoeven gaan onze vrienden en vriendinnen met een beperking deze week keihard aan de slag om de lekkerste koeken en gebakjes te bakken. Kom ervan genieten met een heerlijke kop koffie.

Heerlijke boerenburgers

Kom langs en geniet van onze heerlijke Boerenburger

Springkussen

Speciaal voor koningsdag hebben we een enorm springkussen geregeld. De kleinsten kunnen hier naar hartelust hun energie kwijt.

Lammetjes op de kinderboerderij

De afgelopen weken zijn er lammetjes geboren op de kinderboerderij. Kom ze bewonderen. Maar vergeet ook de geiten, pony’s, kalfjes en de andere dieren niet.

Kom met de fiets en ontvang een gratis ijsje

Iedere bezoeker die met de fiets komt ontvangt een gratis ijsje.

Bekijk de koning op het grote scherm

Gedurende hele dag tonen we op het grote scherm de activiteiten van de koninklijke familie in Groningen. Wanneer ze Groningen verlaten kunt u genieten van diverse documentaires en beelden van het koningshuis.

Hoe sterk ben jij? Kom touwtrekken!

In de loop van de middag starten we met de touwtrekwedstrijd. Teams van 4 personen gaan de strijd met elkaar aan in een spannende afvalrace. Meld je nu aan door een mail te sturen aan info@leidschehoeven.nl. Vermeld hierbij de namen van de deelnemers. Je ontvangt dan van ons een mail met daarin alle details. De wedstrijd zal naar verwachting tussen 15:00 en 17:00 uur plaatsvinden.

Gewoon lekker wandelen

Heb jij geen zin in al die activiteiten maar wil je er wel even lekker uit? Kom dan ons klompenpad wandelen. Er is al een route van 3km. Ga voor meer informatie naar https://klompenpaden.nl/klompenpad/leidschehoevenpad/.

Back To Top