Ga naar hoofdinhoud

Koningsdag 2019

Komt u op Koningsdag ook naar de Leidsche Hoeven?

Alle activiteiten vinden plaats tussen 11:00 en 16:30 uur

Overzicht activiteiten:

Koffie met heerlijk feestgebak

In de bakkerij van de Leidsche Hoeven gaan onze vrijwilligers en onze vrienden en vriendinnen met een beperking keihard aan de slag om op Koningsdag oranje soezen, oranje tompoucen en de lekkerste koeken te bakken. Kom ervan genieten met een heerlijke kop koffie.

Heerlijke boerenburgers

Geniet van onze heerlijke Boerenburgers.

Opening Natuurspeeltuin

Op deze bijzondere dag wordt de nieuwe Natuurspeeltuin, waar ook rolstoelgebruikers hun energie kwijt kunnen, officieel geopend. Uiteraard bedanken we die dag onze sponsoren en de vele vrijwilligers die de realisatie van deze speeltuin mogelijk hebben gemaakt.

Pony- en ezel-rijden

Op Koningsdag is er voor de kinderen de mogelijkheid om op onze pony’s en ezels een ritje te maken

Lammetjes en geitjes op de kinderboerderij

De afgelopen weken zijn er lammetjes geboren op de kinderboerderij. Kom ze bewonderen. Maar vergeet ook de geiten, pony’s, ezels en onze bijzondere brandrode runderen niet.

Bekijk de koning en koningin op het grote scherm

Gedurende de dag tonen we op het grote beamer-scherm de activiteiten van de koninklijke familie in Amersfoort. Wanneer ze Amersfoort verlaten kunt u genieten van diverse documentaires en beelden van het koningshuis.

Gewoon lekker wandelen

Wil je er even actief tussenuit? Maak dan een wandeling over het op deze Koningsdag heropende Leidschehoevenpad.  Routes van 3, 8 of 11 kilometer. Ga voor meer informatie naar https://klompenpaden.nl/klompenpad/leidschehoevenpad/.

Back To Top