Ga naar hoofdinhoud

Koningsdag op de Leidsche Hoeven

Een kwartet aan feestelijkheden!

Koningsdagviering
De Koningsdag bij Natuurbeleving de Leidsche Hoeven in Tricht was dit jaar extra feestelijk.
Allereerst werd natuurlijk de verjaardag van onze gewaardeerde Oranjevorst gevierd door de deelnemers, hun ouders, begeleiders en heel veel enthousiaste bezoekers.

Opening Natuurspeeltuin
Deze dag werd ook de nieuwe natuurspeeltuin geopend. In de speeltuin zijn speciaal aangepaste schommels, een waterpomp, speelhuisje, een rolstoelbaan en trampoline geplaatst.
Bij de openingshandeling door enkele deelnemers en vrijwilligers zijn de namen van de hoofdsponsors Rode Kruis Bloesemtocht, Gebr. Van Doorn, Gebr. Van Breda, St. Middelkoop & Zn, Rehobothschool en de firma Kemp genoemd. Ook loopt er nog een aanvraag voor een bijdrage uit het Leefbaarheidsbudget van de gemeente West Betuwe.

Heropening Leidschehoevenpad
Gelijk met de opening van de speeltuin is het vernieuwde klompenpad geopend. Dit bijzondere pad start vanaf de Leidsche Hoeven door het nieuwe natuurgebied en sluit bij de Bisschopsgraaf aan op de Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Ingebruikname Webshop
Een bijzonder moment voor de deelnemers van het Dag Activiteiten Centrum was de ingebruikname van de Webshop door de vrijwilligers Thijs Klop, Johan en Gerdine ten Hove en deelneemster Angelina Poppeliers. Vanaf nu kunnen de dagverse heerlijke bakkerijproducten (waaronder de inmiddels beroemde appeltaarten) en de door de deelnemers gemaakte cadeau artikelen uit de werkplaats via de webshop worden besteld. Bekijk deze snel: www.leidschehoeven.nl/webshop. 

Ook in de zorgboerderij was het feest, waarbij veel dieren letterlijk hun beste beentje voorgezet hebben. Een fantastisch feest met glunderende gezichten en blije deelnemers.
Heel veel dank aan de vrijwilligers van de Leidsche Hoeven die deze feestelijkheden mogelijk hebben gemaakt!

Back To Top