skip to Main Content

Lentefair

Viert u Koningsdag dit jaar op de Leidsche Hoeven?

Alle activiteiten vinden plaats tussen 10:00 en 15:00 uur

Overzicht activiteiten:

  • Kleedjesmarkt
  • Opening nieuwe HoevenWinkel
  • Live intocht koning en koningin in Maastricht
  • Genieten in restaurant
  • Vader-zoon evenement
  • Lammetjes en geitjes op kinderboerderij
  • Wandelen in natuur

Bestel uw heerlijke huisgemaakte tompoucen alvast via:

Kleedjesmarkt voor de kids

De kids kunnen op Koningsdag hun kleedje spreiden bij de Leidsche Hoeven. Jouw opbrengt is volledig voor jezelf! Wil jij hieraan meedoen? Dan verwachten wij jou om 9.30 uur, zodat je je spullen een plekje kunt geven voordat de fair van start gaat.

Feestelijke opening HoevenWinkel 2.0

Op deze bijzondere dag wordt de nieuwe HoevenWinkel geopend! Achter de schermen zijn wij de afgelopen maanden druk bezig geweest met een fantastisch nieuw concept om de reeds bestaande HoevenWinkel nieuw leven in te blazen. Op deze feestelijke dag presenteren wij een nieuw assortiment, met als kers op de taart een spetterende nieuwe inrichting! U kunt bij ons terecht voor uw wekelijkse boodschappen. Producten met een verhaal, die wij met zorg voor u hebben geselecteerd. Bent u net zo enthousiast als wij? Tot snel!

Zingt en kijkt u mee?

Uiteraard zijn we allemaal erg benieuwd naar de koninklijke familie. Gedurende de fair kunt u de activiteiten van de familie in Maastricht volgen via onze livestream op het grote beamer-scherm. Zingt u om 10.00 ook mee met het Wilhelmus bij de vlag?

Genieten in ons restaurant

Uiteraard kunt u tussendoor in ons restaurant genieten van huisgemaakte lekkernijen en/of een heerlijke lunch. Onze vrijwilligers en onze vrienden en vriendinnen met een beperking staan voor u klaar!

Vader- zoon evenement

Hey kanjer, jij krijgt de kans om medio oktober mee te doen aan een super tof vader- zoon evenement! Op Koningsdag wordt de inschrijving voor dit evenement geopend. Wil je meer weten over deze outdoor-ervaring én wil je als één van de eerste inschrijven? Mis deze dag dan niet, want vol = vol! (Leeftijd = 11 – 16 jaar)

Lammetjes en geitjes op de kinderboerderij

De afgelopen weken zijn er lammetjes geboren op de kinderboerderij. Kom ze bewonderen. Maar vergeet ook de geiten, pony’s, ezels en onze bijzondere brandrode runderen niet.

Back To Top