Ga naar hoofdinhoud

Mooie opbrengst voorjaarsfair

Op zaterdag 7 april heeft de voorjaarsfair World Servants Geldermalsen 2018 plaats gevonden op de locatie de Leidsche Hoeven in Tricht. Verschillende jongeren van World Servants Geldermalsen, jongeren van Deil / Enspijk en van de Hartenhoeve uit Deil hebben kennis gemaakt met elkaar en de bezoekers. Deze jongeren uit Geldermalsen en omgeving hebben allemaal dezelfde missie ‘zomer 2018 naar een derde wereldland om hier hulp te bieden én zich persoonlijk verder te ontwikkelen’.

Vanaf drie uur stroomde het terrein vol. Naast bezoek aan de vele kraampjes met verschillende activiteiten werd er genoten van het optreden van de sail-jazzband uit Eindhoven. De jongere kinderen vermaakten zich op het springkussen en in de stal met de ezels, koeien, varkens, en kippen. Er werd gereden op een paard of oude trekker en er werd meegereden in een oldtimer cabrio. Ook werd een deel van het onlangs heropende klompenpad bewandeld en kon men een kruidenwandelingen maken. Voor alle activiteiten werd een kleine bijdrage gevraagd waarmee 750 euro is opgehaald.

‘s Avonds volgde er een 5-gangen diner en een veiling met veel lokale kavels: een Lingecruise, Bed & Breakfest aan de Linge, diners in diverse restaurants in de buurt, oldtimer ritten door de Betuwe in de bloei en een complete barbecue voor 8 personen of een nieuwe transportfiets. Vooral de versgebakken appeltaarten (gemaakt door deelnemers van de dagbesteding van de Leidsche Hoeve) waren populair. Maar ook ambachtelijke gemaakte rookworsten uit Buren kwamen aan bod.

Het diner en de veilig waren een enorm succes met als kers op de taart een bedrag van 10.500 euro voor de groep jongeren uit Geldermalsen en omgeving.

Back To Top