skip to Main Content

Najaarsfair 2021 Leidsche Hoeven

De jaarlijkse Nazomerfair op de Leidsche Hoeven staat dit jaar gepland op D.V. zaterdag 18 september 2021. Van harte welkom tussen 10 en 15 uur!

De bekende standhouders zullen hun aanbod aan u presenteren. O.a. kleding, boeken, woondecoratie, speelgoed, bloemen, verse groenten, vis, oliebollen, bolussen, HoevenZuivel en pannenkoeken staan op u te wachten. Tevens zal de Betuwse Historische Tractoren Club aanwezig zijn met een groot aantal historische trekkers. Er wordt ook een groot assortiment producten aangeboden, welke door de deelnemers van het DagActiviteitenCentrum Leidsche Hoeven met bijzonder talent zijn gemaakt!

Deze dag zal er tweemaal een spannende veiling georganiseerd worden. Hierop worden originele producten en leuke uitjes geveild! Denk hierbij aan een verblijf in een vakantiewoning, een Gazelle fiets, een voetbaldoel, een ontbijt aan huis… Het belooft weer een fantastisch mooie nazomerfair te worden!

De opbrengst van de Nazomerfair wordt dit jaar besteed aan een nieuwe afwasmachine voor de HoevenBakkerij en een elektrische bakfiets voor de cliënten (voor het bezorgen en afhalen van producten).

We zien u graag op D.V. 18 september! Bij vragen kunt u ons bereiken via fair@leidschehoeven.nl

Gezien de Corona maatregelen zal deze nazomerfair volledig op ons buitenterrein plaatsvinden. Daarbij wordt een strikte looproute ingesteld. Parkeren kan in het weiland naast de Leidsche Hoeven. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Lunch op inschrijving
Tijdens deze najaarsfair hebben wij een nieuwe activiteit voor u georganiseerd. U krijgt de mogelijkheid om na uw aanmelding te genieten van een heerlijke lunch. Deze lunch wordt door onze vrijwilligers voor u klaar gemaakt en op ons buitenterras geserveerd. Gezien de coronamaatregelen is het van belang dat u van te voren de lunch reserveert. Hoe werkt het? Er zijn drie tijdsblokken beschikbaar waarvoor u zich kunt aanmelden. Daarbij kunt u kiezen uit een aantal gerechten met een heerlijk HoevenZuivel toetje. Wij garanderen een verse en ambachtelijk gemaakte lunch die heerlijk zal smaken! Aanmelden kan via de volgende link. Graag het aantal personen vermelden bij uw reservering.

U kunt zich inschrijven voor de lunch t/m vrijdagavond 10 september 20.00 uur.

Overdracht en presentatie geschonken fruitsorteermachine
D.V. vrijdag 17 september zal er om 14.00 uur na de overdracht een presentatie gegeven worden met een historische Greefa A2 fruitsorteermachine. Deze machine is geschonken door familie de Leeuw uit Culemborg/Tricht en door Greefa geheel gerestaureerd. Wethouder Rutger van Stappershoef van de gemeente West Betuwe zal de feestelijke overdracht verzorgen, waarbij de directie van de Greefa en de familie de Leeuw aanwezig hopen te zijn. Wilt u deze bijzondere gebeurtenis ook bijwonen? Mail ons via fair@leidschehoeven.nl.

Back To Top