skip to Main Content

Nazomerfair 2021

De jaarlijkse nazomerfair op de Leidsche Hoeven staat dit jaar gepland op D.V. zaterdag 18 september 2021. Van harte welkom tussen 10 en 15 uur!

De bekende standhouders zullen hun aanbod aan u presenteren. O.a. kleding, boeken, woondecoratie, speelgoed, bloemen, verse groenten, vis, oliebollen en pannenkoeken staan op u te wachten. De populaire en verse producten van de laatste boodschappen Drive-in worden ook weer verkocht. Denk daarbij aan de Agia frietaardappels, de Frieslanders, uien, bieten. Deze producten kunt u vooraf bestellen op deze pagina (graag vooraf bestellen i.v.m. de inkoop van deze verse producten).

Tevens zal de Historische Tractorclub een mooie demonstratie geven.

Deze dag zal er tweemaal een mooie veiling georganiseerd worden. Hierop worden originele producten en leuke uitjes geveild! Denk hierbij aan een vakantiewoning, een Gazelle fiets, een voetbaldoel, een ontbijt aan huis… Het beloofd weer een mooie nazomerfair te worden!

De opbrengst van de Nazomerfair wordt besteedt aan een nieuwe afwasmachine voor de Bakkerij van het Dagactiviteitencentrum Leidsche Hoeven en een elektrische bakfiets voor de cliënten (voor het bezorgen en afhalen van producten).

We zien u graag op D.V. 18 september! Bij vragen kunt u ons bereiken via fair@leidschehoeven.nl

Gezien de Corona maatregelen zal deze nazomerfair volledig op ons buitenterrein plaatsvinden. Daarbij wordt een strikte looproute ingesteld. Parkeren kan in het weiland naast de Leidsche Hoeven.

Lunch op inschrijving
Tijdens deze najaarsfair hebben wij een nieuwe activiteit voor u georganiseerd. U krijgt de mogelijkheid om op aanmelding te genieten van een heerlijke lunch. Deze lunch wordt door onze vrijwilligers voor u klaar gemaakt en op ons buitenterras geserveerd. Gezien de coronamaatregelen is het van belang dat u van te voren de lunch reserveert.

Hoe werkt het?
Er zijn drie tijdsblokken beschikbaar waarvoor u zich kunt aanmelden. Daarbij kunt u kiezen uit een aantal gerechten met een zelfgemaakt toetje. Wij garanderen een verse en ambachtelijk gemaakte lunch die heerlijk zal smaken! Aanmelden kan op deze pagina. Graag het aantal personen vermelden bij uw reservering.

U kunt zich inschrijven voor de lunch t/m vrijdagavond 17 september 20.00 uur.

Overdracht en presentatie geschonken fruitsorteermachine
D.V. vrijdag 17 september zal er om 14.00 uur een overdracht en presentatie gegeven worden van de oude fruitsorteermachine. Deze machine wordt geschonken door de Greefa. Bij dit feestelijke moment zal de wethouder van de Gemeente Geldermalsen, de directie van de Greefa en de familie die de fruitsorteermachine geschonken heeft aanwezig zijn. Wilt u deze bijzondere gebeurtenis bijwonen? Mail ons via fair@leidschehoeven.nl.

Lunch

€ 7,00

€ 7,00

€ 7,00

€ 6,00

€ 5,00

€ 5,00

 

De volgende opties zijn alleen te bestellen in combinatie met een van bovenstaande menu’s:

 

€ 2,00

€ 3,00

 

 

Verse artikelen

€ 3,50

€ 3,50

€ 1,25

€ 1,25

€ 0,80

€ 1,25

Totaal: € -

Back To Top