Ga naar hoofdinhoud

Sponsor buitenverlichting

Op dagactiviteitencentrum Natuurbeleving Leidsche Hoeven, gelegen in het gelijknamige natuurgebied, kunnen mensen met een beperking aan de slag in de vrije natuur. Er wordt hier een bijzondere verbinding gelegd tussen de natuur en maatschappelijk ondernemen. Het project, wat volledig wordt gerund door vrijwilligers, krijgt inmiddels veel steun vanuit het bedrijfsleven.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de plannen en binnenkort wordt er gestart met het verbouwen van het complex. Om het buitenterrein veilig en toegankelijk te maken is er veel verlichting nodig.

Ecoleon uit Geldermalsen sponsort deze verlichting. Robert van Doorn, directeur van Ecoleon: “Wij zijn erg enthousiast over de plannen op de Leidsche Hoeven, daarom hebben we besloten de verlichting van het buitenterrein voor onze rekening te nemen.”

“De Leidsche Hoeven is een prachtige plek voor dagbesteding en biedt kansen voor het bedrijfsleven om een waardevolle bijdrage te leveren aan het leven van verstandelijk gehandicapten. Wij ondersteunen dit project graag.” aldus Robert.

Initiatiefnemer Hans Heikoop is erg blij met deze bijdrage. “Met de hulp van veel vrijwilligers en de steun van bedrijven zoals Ecoleon zijn we in staat iets heel moois neer te zetten. De armaturen voor de verlichting zijn inmiddels geleverd en zullen binnenkort worden geplaatst.”

Back To Top