Ga naar hoofdinhoud

Opening klompenpad en schaapskooi

Op woensdag 28 maart vindt de feestelijke in gebruik name plaats van het gewijzigde Leidschehoevenpad met het nieuwe startpunt bij Natuurbeleving Leidsche Hoeven. Op deze dag wordt tevens de Schaapskooi bij de Leidsche Hoeven officieel in gebruik genomen. De opening vindt plaats om 14.30 uur bij de Leidsche Hoeven, Oude Hoevenseweg 8 in Tricht. Wethouder Ronald van Meygaarden van de gemeente Geldermalsen en directeur-bestuurder Arjan Vriend van Stichting Landschapsbeheer Gelderland verrichten de opening. Daarna is er gelegenheid tot wandelen van (een deel van) het Klompenpad. Dus klompen aan, rugzak op en gaan!

Onder begeleiding van Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) en in samenwerking met Natuurbeleving Leidsche Hoeven, de vrijwilligers, gemeente en provincie is deze wijziging tot stand gekomen. Het Leidschehoevenpad maakt deel uit van een landelijk routenetwerk van Klompenpaden.

De Schaapskooi is gesponsord door Rabobank West Betuwe en de lokale bedrijven St. Middelkoop & Zn., Rietdekkersbedrijf Visscher en Timmerbedrijf van Vrouwerf. Bij de ingebruikname van de Schaapskooi zullen de deelnemers van de Zorgboerderij DAC Siloah assisteren.

Wij nodigen u van harte uit om deze feestelijke opening bij te wonen.

Back To Top