Ga naar hoofdinhoud

Stichting Natuurbeleving
Leidsche Hoeven

Wat bieden wij?

Stichting Natuurbeleving Leidsche Hoeven is een actieve en enthousiaste organisatie die vernieuwend bezig is met het realiseren van mogelijkheden voor zinvolle dagbesteding en educatie voor jongeren en ouderen in een duurzame en natuurrijke omgeving. Over ons beleid en de resultaten zijn wij volledig transparant.

Voor wie?

Clienten van onze zorgpartners, mensen met een beperking -jong en oud- staan bij ons centraal. Op de Leidsche Hoeven creƫren we een veilige en fijne plek om zinvolle dagbesteding te bieden met respect voor elkaar en de natuur. Ook bieden wij een gastvrije ontvangst aan wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers, bezoekers van het natuurbezoekerscentrum, de HoevenWinkel en de Zorg- en kinderboerderij.

Zorg- en samenwerkingspartners

Landgoed Leidsche Hoeven

Help mee!

De steun en assistentie van donateurs en vrijwilligers is voor ons onmisbaar. Alle bestuursleden en vrijwilligers werken geheel belangeloos aan de gestelde goede doelen en ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Wilt u Natuurbeleving Leidsche Hoeven ook steunen? Meld u dan aan als vrijwilliger of doneer een gift. Stichting Natuurbeleving is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Back To Top