Ga naar hoofdinhoud

Stem op Spelen is voor iedereen!

Zoals eerder aangekondigd hebben wij onze plannen voor de aanleg van een speeltuin aangemeld bij de Gemeente Geldermalsen. In totaal zijn er 21 plannen ingediend, waarvan er 10 overblijven. Alle inwoners van de gemeente Geldermalsen vanaf 12 jaar mogen vanaf nu hun stem uitbrengen. Wilt u ons helpen? Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande knop te drukken en uw stem uit te brengen op ons plan. Ons plan heet: Spelen is voor iedereen

De vorige jaren is gebleken dat de uitslag heel spannend kan zijn. Iedere stemt telt!

Ons plan

De Leidsche Hoeven is opgericht om mensen met een beperking een mooie dagbesteding te bieden. Voor kinderen en mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking is buitenspelen onmisbaar. Maar dat is niet zo eenvoudig. Wanneer je bijvoorbeeld in een rolstoel zit of een andere lichamelijke handicapt hebt, is dat vaak niet mogelijk.

Daar willen we wat aan doen. In samenwerking met van Doorn Geldermalsen en Herman Nijburg hebben we een speeltuin ontworpen. Van Doorn Geldermalsen sponsort hierbij het grondwerk. Van de Rode Kruis Bloesemtocht hebben we een prachtige schommel voor rolstoelers gekregen. Deze hulp is fantastisch maar niet genoeg voor het hele plan.

Om ons totale plan te kunnen uitvoeren doen we dus een beroep op de 10.000 euro die de gemeente Geldermalsen beschikbaar stelt aan de plannen met de meeste stemmen.

KLIK HIER OM METEEN UW STEM UIT TE BRENGEN, HET KOST U 1 MINUUT (ONS PLAN HEET: SPELEN IS VOOR IEDEREEN

Back To Top