skip to Main Content
Winteractie Op De Leidsche Hoeven!

Winteractie op de Leidsche Hoeven!

Beste betrokkene van de Leidsche Hoeven,

Wij willen u van harte uitnodigen op onze Hoeven drive-in die gepland staat voor D.V. woensdag 23 en donderdag 24 december. Tijdens deze drive-in kunnen vooraf bestelde producten afgehaald worden onder het genot van een warme oliebol. Deze drive-in is georganiseerd om dit bijzondere Corona-jaar op een goede manier af te sluiten als cliënten, familie van cliënten, medewerkers, vrijwilligers, betrokkenen en vrienden van de Leidsche Hoeven. De opbrengst van deze drive-in komt geheel ten bate voor de cliënten (Siloah/Wittenbergzorg) van de Leidsche Hoeven.

Hoe werkt het? Plaats tussen D.V. maandag 7 en woensdag 16 december uw bestelling via www.leidschehoeven.nl/winteractie. Kies uit een gevarieerd aanbod van artikelen die door onze cliënten gemaakt, en door onze sponsoren ter beschikking hebben gesteld. Uw bestelling wordt vervolgens met zorg samengesteld en staat op de drive-in voor u gereed.

Wilt u alleen een gift overmaken? Uw gift is welkom via NL 75 RABO 0312 3783 78 t.n.v. Stichting Natuurbeleving Leidsche Hoeven onder vermelding van “gift winteractie”. De stichting heeft een ANBI Status.

Als comité zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers voor het inpakken, parkeren en aangeven van pakketten. Belangstelling? Stuur een mail naar fair@leidschehoeven.nl

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via fair@leidschehoeven.nl
Wij kijken uit naar uw bestelling!

Met vriendelijke groet,
Het organisatiecomité drive-in Leidsche Hoeven

Back To Top