skip to Main Content

Welkom op de bestellijst van de Leidsche Hoeven drive-in. Normaliter organiseren wij elk voor- en najaar een fair, gezien het Corona-virus is het dit jaar anders gelopen. Daarom dit alternatief: een drive-in. Via deze webshop kunt u eenvoudig voor D.V. 16 dec. uw boodschappenpakket samenstellen. De afhaal drive-in staat gepland voor D.V. woensdag 23 en donderdag 24 december (let op, dagen zijn gewijzigd!).

Hoe werkt het? Stel uit onderstaande producten uw bestelling samen. De producten zijn gemaakt door onze cliënten van Siloah en de Wittenbergzorg. Tevens zijn er ook producten te bestellen die door onze sponsoren ter beschikking zijn gesteld. Heeft u uw bestellijst afgerond? Graag uw bestelling afrekenen via Ideal, wegens de Corona maatregelen is contant betalen op de drive-in niet mogelijk.

Is afhalen voor u echt niet mogelijk en woont u binnen een straal van 30 km? Dan kunt u kiezen voor de optie thuis bezorgen voor € 6,50. Bezorging: 24 dec. tussen 11 en 15 uur.

Wij werken op de drive-in met tijdsblokken. Kies het beschikbare tijdsblok dat in uw agenda past en wij zorgen dat uw pakket klaar staat. Noteert u het door u gekozen datum en tijdsblok voor afhalen in uw agenda? Houd tijdens het afhalen het ordernummer van uw bestelling bij de hand. Belangrijke opmerking: houdt u echt aan dit tijdsblok om verkeersproblemen te voorkomen!

Tijdens de Drive-in zijn er ook verse oliebollen te koop.

De opbrengst van deze Drive-In komt geheel ten bate voor de cliënten (Siloah/Wittenbergzorg) van de Leidsche Hoeven.

Wilt u alleen een gift overmaken? Uw gift is welkom via NL 75 RABO 0312 3783 78 t.n.v. Stichting Natuurbeleving Leidsche Hoeven onder vermelding van “gift winteractie”. De stichting heeft een ANBI Status.

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via fair@leidschehoeven.nl

Klik hier voor een impressie van de producten.

Bekijkt u deze pagina op uw telefoon? Dan kunt u het beste de telefoon horizontaal houden om de producten te bestellen.


 

Leidsche Hoeven Producten

Alle prijzen zuivel gelden als kennismakingsaanbieding.

 

Vis van Urk
 

Vleesproducten uit ambachtelijke slagerij 

Koeken uit speciaalbakkerij
 

Fruit


 

Groenten


 

Delicatessen
 

Kerststerren

 

Ophaalmoment

Bezorgen?

Totaal € -

Back To Top