skip to Main Content

Help stichting Natuurbeleving Leidsche Hoeven!

Wat fijn dat je overweegt ons te komen helpen. We hebben voor ieder wat wils. Wil je periodiek bij ons als vrijwilliger komen helpen. of toch liever een keer een klusje doen? Het kan bij ons op de Leidsche Hoeven. Hieronder vindt je een overzicht van vacatures en losse klussen. Meld je aan, je bent van harte welkom.

Klussen

We merken dat veel mensen graag komen helpen maar zich niet langdurig willen binden. Dat is geen enkel probleem. Hier vindt je diverse klussen waarvoor je jezelf eenmalig kunt opgeven. Verzamel een leuke club mensen en vele handen maken licht werk. Vrijwilligers ontvangen bij ons geen vergoeding, maar we zorgen goed voor je. Meld je nu aan.

Word vrijwilliger

Vind je het leuk om ons wat vaker te helpen, of zelfs de verantwoordelijkheid over bijvoorbeeld de moestuin of de kinderboerderij op je te nemen? Dat kan! Alleen, maar natuurlijk ook samen met anderen. We hebben een aantal leuke vacatures beschikbaar. Vrijwilligers ontvangen bij ons geen vergoeding, maar we zorgen goed voor je.

Ons vrijwilligers team

De Leidsche Hoeven kan niet zonder vrijwilligers. Een groot aantal mensen is inmiddels actief op belangrijke onderdelen van ons dagactiviteitencentrum. Ze helpen ons structureel en zijn verantwoordelijk voor een of meerdere activiteiten.

Vrijwilligers op de Leidsche Hoeven ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Wel wordt er goed voor ze gezorgd.

Back To Top